Tagasi töökuulutuse juurde

Vaido Padumäe, Rimi tegevjuht

Alustasin tööd Rimis ülikooli kõrvalt ja olen kasvanud koos ettevõttega. Väärtustan siinseid õppimis- ja arenguvõimalusi ning toetavaid inimesi. Olen Rimis töötanud 18 aastat ehk alates ülikooliõpingute teisest aastast.

Esimest tööpäeva ma kahjuks ei mäleta, ent esimestest nädalatest kesklao kaupade komplekteerijana meenuvad külmad varakevadised tööpäevad Peterburi tee aastaringse kütteta angaarlaos. Õnneks avati juba järgmisel aastal väga heade tingimustega ladu Jüris.

Siis hakkasin Rimis karjääriredelit vallutama, töötades mitmesugustel juhtivatel ametikohtadel nii tarneahelas kui ostuosakonnas. Tänaseks olen jõudnud ettevõtte tegevjuhi rolli.

Naudin Rimis töötamist kahel peamisel põhjusel: ühelt poolt on mul olnud võimalus ettevõttes tohutult õppida, ennast arendada ja karjääri teha, teisalt  väärtustan ettevõtte kultuuri ning alati toetavaid ja kaasavaid inimesi, mitmest neist on tänaseks saanud head sõbrad.

Rimi on mulle andnud võimaluse ennast igakülgselt arendada ehk sõna otseses mõttes koos ettevõttega kasvada, seda läbi mitmesuguste koolituste ja projektide, aga eelkõige läbi tugeva kogemuse eri rollides.

Minu jaoks on olnud alati oluline, et töö ja amet pakuksid heas mõttes pinget ja arengut – kui seda enam ei ole, on aeg elus uus rada valida. Praegu, teisel aastal Rimi tegevjuhi rollis, on neid väljakutseid minu jaoks rohkem kui küll ning igavust ei ole aega tunda.