Tagasi töökuulutuse juurde

Thomas Münch, Baltikumi Ostuosakondade Tugiüksuse juht

Minu karjäär Rimis on kestnud 11 aastat.

Osalesin 2007. aastal Rimi Talent Labi programmis ja töötan praegu ühe Baltikumi üksuse juhina, aidates luua kolme riigi ostuosakondade vahel läbi mitmesuguste projektide, analüütika ja sortimendi harmoniseerimise rohkem sünergiat.

Kuna ma sakslasena alguses eesti keelt hästi ei rääkinud, oli kauplusesse tööleminek väga suur eneseületus, nii olin esimesel tööpäeval üsna suures segaduses. Õnneks olid kõik kolleegid väga abivalmid ja kannatlikud. 

Rimi õhkkond on alati positiivne ja konstruktiivne, isegi siis, kui käsil on rasked diskussionid. Lisaks seisab ettevõte tähtsate ja õigete väärtuste eest, pakkudes karjäärivõimalusi vägagi erineva taustaga inimestele. Siin tohib mõelda teistmoodi ja oma arvamust välja öelda. Lisaks on mul väga professionaalne ja pühendudnud meeskond, kellega suudame töö ja vile tasakaalus hoida.

Ma olen alati tundnud, et Rimis on toimiv personali- ja talendijuhtimise süsteem. Töötaja saab aru, mis positsioonil ta on, mida temast arvatakse ja kuhu ta ettevõttes areneda võib. Olen saanud häid juhtimiskoolitusi nii Stockholmi kõrgemas majanduskoolis Riias kui meie emaettevõtte ICA Skola programmis. Minu juhid on mind ja minu arengut alati toetatnud, ka siis, kui tee mind nende osakonnast välja on viinud.  

Töötan Rimis uhkusega, kuna peale omanikuväärtuse tõstmise keskendume tähtsatele ja õigetele teemadele, nagu keskkond ja sotsiaalsed tegevused. Näiteks on Rimi liidrirollis avalikus prügiteemalises arutelus ja kohandab töökohti vastavalt puutega inimeste vajadustele. Meil on väga ambitsioonikad eesmärgid kliimaneutraalsuse saavutamiseks, millega oleme eeskujuks konkurentidele. Tunnen, et saan oma töö kaudu iga Eesti ja Baltikumi inimese elu pisut lihtsamaks ja paremaks muuta: pakkuda kliendile võimaluse leida otsitav toode meie kauplusest ja seda hea hinnaga.