Tagasi töökuulutuse juurde

Jelena Litvinovitš, hyper- ja supermarketite formaadijuht

Juba praktikaprogrammi esimestest hetkedest süstiti meisse arenemistahet. Edasisel pideval arengul olen saanud toetuda parimale meeskonnale.

Olen Rimis töötanud alates 2005. aastast, millest paar aastat veetsin vahepeal lapsega kodus.

Väärtused ja juhtimiskultuur on need, mis mind Rimi puhul võluvad. Ettevõte areneb pidevalt ning otsib uusi võimalusi klientidele lähenemiseks ja turu parimate sekka kuulumiseks.

Karjääri alustasin juhtimispraktikandina, olles esimeste noorte seas, keda Rimi antud programmiga värbas. Oma päris esimest tööpäeva Rimis ma ei mäleta, ent naljaka seigana on meeles esimese juhtimispraktikantide programmi nimetus “Grow faster“ ja see, kuidas kõik programmis osalenud väga kiiresti aru said, miks just selline nimi. Nimelt oli meil teooriamoodulite ajal väga palju pause koos rikkaliku maiustuste valikuga ehk kasvasime kiiresti suuremaks nii karjääri mõttes kui füüsiliselt.

Rimi on alati pakkunud võimalusi edasi areneda ja mind juhina vajalike kompetentside arendamisel nii tööpraktika kui mitmesuguste koolitustega toetanud. Minu kõrval on alates esimesest päevast olnud väga headest eeskujudest kolleegid ning juhid, kellelt on siiani palju õppida.

Töötan Rimis, kuna mulle meeldib selle jaeketi formaat ja tihe koostöö meie kaupluste vahel. Samuti meeldivad mulle väljakutsed ning enda proovile panemine. Üheks peamiseks motivaatoriks töös pean aga kindlasti oma meeskonda — südamega tööd tegevaid inimesed, kes on alati valmis panustama nii ettevõtte, kaupluste kui iseenda arengusse.