Tagasi töökuulutuse juurde

Evelyn Laul, Mini- ja Express-kaupluste formaadijuht

Esimesel tööpäeval lõhutud kompotipurkide kilde koristades, ei tulnud mulle pähegi mõte, et nelja aasta pärast olen kaupluse juhataja, edasi juba regioonijuht ja sellele järgnevad erinevad positsioonid juhtkonnas.

Kui ma 2003. aastal Säästumarketis müüjana tööd alustasin, ei mõelnud ma kohe kindlasti, et ma nii kaua Rimis töötan. Praegusest töökohast aga ei osanud unistadagi.

Esimesest päevast on pigem meeles ärevus, meeletu klientide arv ja see, et kõik töötajad tegid väga usinalt tööd. Mina pidin kaupa välja panema ja otse loomulikult suutsin oma esimesel tööpäeval ümber ajada ploomikompottide aluse.

Kildusid koristades ei tulnud mulle pähegi mõte, et vaid nelja aasta pärast olen kaupluse juhataja, edasi aga juba regioonijuht ja teised juhtivad positsioonid.

Nii ta siiski läks ja hetkel on mul au olla rahvusvahelise ettevõtte Eesti haru juhtkonnas. Neile aastatele tagasi vaadates võin öelda, et Rimis on alati huvitav, kolleegid on meeldivad ja uusi väljakutseid on küllaga. Mulle meeldib Rimi töökultuur, kus on olulised suhted ja koostöö. Rimi on omalt poolt pakkunud mulle koolitus- ja enesetäiendamisvõimalusi nii kodumaal kui kaugemal, samuti on võimalus teha koostööd eri rahvustest ja kultuuridest inimestega.

Mind motiveerib huvitav ja mitmekülgne töö inimestega ning võimalus aidata kaasa suure rahvusvahelise ettevõtte arengule.

Mul on hea meel, et ma omal ajal Säästumarketi uksest sisse astusin.