Tagasi töökuulutuse juurde

Eneli Jundas, Rimi formaadi regioonijuht

Alustasin oma Rimi-teekonda 1999. aasta sügisel Säästumarketi vahetuse vanemana, 2014. aasta sügisel jäin 2,5 aastaks koju ja naasin 2017. aasta kevadel. Praegu olen Rimi minide formaadi kaupluste regioonijuht.

Esimene tööpäev Tallinnas Kadaka Säästumarketis oli päris hirmutav: kolleegid olid sõbralikud ja töökad, ent väga konkreetsed, paljud kliendid ka väga nõudlikud. Mõistlik inimene oleks ehk lihtsama valiku teinud ja lahkunud, kuid mulle seal meeldis.

Armastan inimestega töötada: luua meeskond ning näha selle arenemist. Mulle sobib, et iga päev on erinev, saan suures osas ise oma tööd planeerida, seada eesmärke ning tunda rahulolu nende saavutamisest. Olen läbi ja lõhki kaubandustöötaja. Mul on vedanud - teen tööd, mida armastan ja täiel rinnal naudin. Kui pärast kodus olemist tahtsin tööle naasta, oli esimene mõte Rimi. Mulle lihtsalt meeldivad kaupluste elu-olu ning sealsed lihtsad, siirad, meeletult töökad ja pühendunud inimesed. Olen tänulik, et saan olla osa sellest meeskonnast.

Minu juhid on mu arengut alati toetanud. Rimi on pakkunud palju mitmesuguseid koolitusi ning toetanud minu ülikooliõpinguid õppemaksu tasumise ja paindliku ajagraafikuga.

Miks ma Rimis töötan? Rimis on see miski. Hoolivus ja erinevustega arvestamine. Põnev teekond. Kuna olen enamuse oma teadlikust elust selles ettevõttes töötanud, on see mul kui traditsioonides kinni oleval inimesel veres.