Vürtsikad kanahakklihavardad ajvar-jogurtiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Kartul
     500 g
  • Küüslauguküüs
     1
  • Kanahakkliha
     500 g
  • Suitsutatud paprika pulber
     2 tls
  • Köömned
     1 tls
  • Sool
     0.5 tls
  • Sambal oelek kaste
     0.5 tls
  • Grillvardad
     8
  • Õli
     1 spl
  • Või
     1 spl

Ajvar-jogurt

  • Maitsestamata jogurt
     2 dl
  • Ajvar
     0.5 dl
  • Sool
     
  • Pipar
     

Serveerimiseks

  • Salat
     
  • Sibularõngad
     
  • Fefferoni
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pane mõned kanahakklihavardad grillile ja tunne end nagu tõeline „grillmeister“. Näevad professionaalsed välja, kuid neid saab kergesti ja kiiresti valmistada. Sambal oelek’i tšillikaste, vürtsköömned ja värske ajvar-jogurt loovad kujutise päikesepaistelisest Lähis-Idast.

Kuumuta ahi 200 °C-ni.

Pane kartulisektorid ahjuplaadile ja aseta plaat u 20 minutiks ahju (keskmisele siinile).

Koori ja riivi küüslauk. Sega küüslauk kanahakkliha, vürtside ja sambal oelek´i tšillikastmega.

Vormi hakkliha 8 „vorstikeseks“ (4 inimesele) ja torka need grilltikkude otsa. Prae vardaid igalt küljelt praepannil õli ja või segus 7–10 minutit või kuni liha sisetemperatuur on 72 °C.

Ajvar-jogurt: sega maitsestamata jogurt kastmega Ajvar Relish ning maitsesta soola ja pipraga.

Serveerimiseks: serveeri kanavardaid kartulisektorite, ajvar-jogurti, salati, sibularõngaste ja fefferoni-pipardega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid