Võileib grillpeekoni, kreemja Brie juustu ja tomatiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Ploomtomat
     2
  • Punane sibul
     0.5
  • Oliiviõli
     1 spl
  • Sool
     
  • Must pipar
     

Peekon ja leib

  • Avokaado
     2
  • Grillpeekon
     350 g
  • Meelepärane leib
     4 viilu
  • Brie juust
     200 g

Kate

  • Palsamisiirup
     2 spl
  • Röstitud sibul
     1 dl
  • Tšillihelbed
     1 tl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Võileivaõhtusöök? Panusta kõrgelt! Siin on üks suurepäraselt toitev võileib, mis on täidetud selliste hõrgutistega nagu Brie juust, avokaado ja grillpeekon. Lase kõikidel koostisainetel, sealhulgas ka rukkileival, grillrestil mõlemalt poolt grillida ning kata krõbeda röstitud sibula, magusa palsamisiirupi ja vürtsikate tšillihelvestega.

Viiluta tomatid ja pane taldrikule. Koori ja viiluta sibul õhukeselt ning pane tomatitega samale taldrikule. Vala ringjatega liigutustega peale oliiviõli ning maitsesta soola ja pipraga.

Peekon ja leib. Poolita avokaadod, eemalda kivid, uurista viljaliha välja ja lõika poolikud avokaadod omakorda veel pikuti pooleks. Grilli avokaadot, peekonit ja leiba. Viiluta Brie juust ja pane juustutükid grillitud leivale ning grilli kaudsel kuumusel kaane all seni, kuni juust hakkab veidi sulama.

Kate. Pane kõik lisandid leivale ja kata palsamisiirupi, röstitud sibula ja tšillihelvestega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!