Vegan suhkrukook

  • Ettevalmistusaeg: 15min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine

Vali kogus

Suhkrukook

  • Piimavaba margariin
     50 g
  • Kardemoniseemned
     0.5 tls
  • Jahu
     4 dl
  • Suhkur
     1.5 dl
  • Vanillisuhkur
     2 tls
  • Küpsetuspulber
     1 tls
  • Kaerajook
     2.5 dl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 10 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kui oled vegan ja soovid küpsetada suhkrukooki ilma munadeta, on see retsept sinu jaoks! Selle asemel kasutad hea tulemuse saamiseks natuke rohkem küpsetuspulbrit ning asendad või ja piima piimavaba margariini ja kaerajoogiga. Maitsesta vegan suhkrukooki kardemoniga.

Kuumuta ahi 175 °C-ni.

Vormi jaoks: Määri suhkrukoogivorm, mis mahutab umbes 1,5 liitrit, või ja jahuga.

Suhkrukook: Sulata margariin kastrulis ja lase jahtuda.

Purusta uhmris kardemoniseemned.

Sega kokku jahu, suhkur, vanillisuhkur, kardemon ja küpsetuspulber.

Sega jahusegusse margariin ja kaerajook ning sega tainaks. Vala tainas vormi.

Küpseta ahjus keskmisel siinil umbes 35 minutit.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.