Vasikaliha tuunikala-kappari määrdega

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 10min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Flank-steik
     400 g
  • Rukola
     
  • Sool
     
  • Pipar
     

Tuunikala-kappari määre

  • Majonees
     200 g
  • Rimi tuunikala tükid vees
     1 pakk
  • Varrega kapparid
     
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tõsta liha toasooja pooleks tunniks. Enne praadimist kuivata liha köögipaberiga.

Pane kuumale pannile veidi õli.

Prae steiki mõlemalt poolt 5 min ja maitsesta soola ja pipraga.

Aseta steik 15 minutiks eelkuumutatud ahju 180c küpsema.

Valmis liha tõsta puhkama ning jahtuma.

Viiluta liha õhukest viiludena ristikiudu.

Serveerimisel lao tuunikalamääre ja lihaviilud vaheldumisi.

Serveeri kapparite ning rukkolaga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!