Ühe-poti-pasta veisehakkliha ja tomatiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Sibul
     1 tk
  • Küüslauguküüs
     2 tk
  • Oliiviõli
     2 spl
  • Rimi veisehakkliha
     500 g
  • Kanapuljongit
     750 ml
  • Pasta
     400 g
  • Purk Rimi purustatud tomateid basiilikuga
     1 pakk
  • Riivitud parmesani tüüpi juustu
     40 g
  • Värske basiilik
     
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tõeline argiõhtu mugavusroog! Boonusena pead pärast kokkamist pesema vaid ühe poti.

Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta suures haudepotis või paksu põhjaga keedupotis õli. Lisa sibulad ja prae klaasjaks. Lisa küüslauk ja prae veel paar minutit.

Lisa hakkliha. Pruunista, samal ajal puulusikaga seda väiksemateks tükkideks lagundades. Lisa puljong, tomatikonserv ja pasta. Maitsesta soola ja pipraga.

Sega läbi ja kuumuta keema. Lase umbes 15 minutit podiseda, kuni pasta on pehmenenud.

Lõpuks lisa riivitud juust ja väiksemaks rebitud basiilikulehed. Sega läbi. Serveerimisel lisa soovi korral veel juustu, basiilikut ja musta pipart.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!