Tšiiapuding virsikute ja vaarikatega

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 4h
  • Lihtne

Vali kogus

Tšiiapuding

  • India pähkli jooki
     200 ml
  • Tšiiaseemneid
     2 spl
  • Vahtrasiirupit
     1 spl
  • Vanillisuhkurt
     1 tls
  • Kookoslaaste, värskeid marju, puuviljasid
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Suvel ja sügisel, mil on virsikute hooaeg tasub neid oranžikas-kollaseid mahlaseid luuvilju mõnuga nautida, sest nende söömine mõjub hästi naha tervisele.

Beetakaroteen, mis on A-vitamiini eelühend, on võimeline kaitsma meie nahka UV-kiirguse eest. Beetakaroteen toetab ka limaskestade, silmade ja kopsude tervist. Veel sisaldab virsik heas koguses C-vitamiini, mis aitab organismil sünteesida kollageeni.

Sega kausis india pähkli jook, tšiiaseemned, vahtrasiirup ja vanillisuhkur.

Pista külmkappi seisma vähemalt 4 tunniks.

Hea nipp on õhtul valmis segada ja terveks ööks külmkappi seisma jätta ning siis hommikusöögiks süüa.

Serveeri kookoselaastude, värskete marjade ja puuviljadega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.