Tšiiapuding virsikute ja vaarikatega

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 4h
  • Lihtne

Vali kogus

Tšiiapuding

  • India pähkli jooki
     200 ml
  • Tšiiaseemneid
     2 spl
  • Vahtrasiirupit
     1 spl
  • Vanillisuhkurt
     1 tls
  • Kookoslaaste, värskeid marju, puuviljasid
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Suvel ja sügisel, mil on virsikute hooaeg tasub neid oranžikas-kollaseid mahlaseid luuvilju mõnuga nautida, sest nende söömine mõjub hästi naha tervisele.

Beetakaroteen, mis on A-vitamiini eelühend, on võimeline kaitsma meie nahka UV-kiirguse eest. Beetakaroteen toetab ka limaskestade, silmade ja kopsude tervist. Veel sisaldab virsik heas koguses C-vitamiini, mis aitab organismil sünteesida kollageeni.

Sega kausis india pähkli jook, tšiiaseemned, vahtrasiirup ja vanillisuhkur.

Pista külmkappi seisma vähemalt 4 tunniks.

Hea nipp on õhtul valmis segada ja terveks ööks külmkappi seisma jätta ning siis hommikusöögiks süüa.

Serveeri kookoselaastude, värskete marjade ja puuviljadega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!