Triangoli artišokiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Purk artišokisüdameid
     1
  • Punane sibul
     1
  • Oliiviõli
     1 spl
  • Toidukoort
     2 dl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Pastat (eelista triangoli‘t)
     2 peotäit
  • Avokaado
     1
  • Rukolat
     65 g
  • Punast veiniäädikat
     1 spl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Artišokisüdamed, täidetud triangolipasta ning avokaado sobivad suurepäraselt kokku. Prae punane sibul oliiviõlis, lisa seejärel artišokk ja aja need keema kreemjas koorekastmes. Sega pasta imelise artišokikastmega kokku ning serveeri rukola ja avokaadosalatiga.

Pane pasta jaoks vesi kastrulis keema.

Pese artišokid puhtaks ja lase kuivaks nõrguda. Lõika viiludeks.

Koori ja haki sibul. Prae sibul oliiviõlis panni peal. Lisa artišokid ja prae veel mõni minut. Kalla koor peale ja keeda kokku paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga.

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Lõika avokaado lahti, eemalda seeme ning uurista välja viljaliha. Viiluta ning sega rukolaga kokku. Nõruta peale äädikat ja oliiviõli. Lisa soola ja pipart. 

Sega pasta artišokikastmega kokku ja serveeri salatiga.

Soovitus: pressi peale natuke küüslauku kui praed sibulat. Lisa kastmesse natukese trühvliõli.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.