Toortatar halloumi ja pak choi'ga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Toortatar
     100 g
  • Halloumi
     200 g
  • Pak choi
     1 tk
  • Väike punane sibul
     1 tk
  • I love eco päiksekuivatatud tomatid
     0.5 pakk
  • Küüslauguküüs
     1 tk
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Praadimiseks õli ja või
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 3 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kodumaine toortatar on hea vaheldus tavalisele tatrale. Krõbe praetud halloumi asendab selles roas kenasti liha. Lisaks mõnusalt krõmps pak choi ja maitsekas päikesekuivatatud tomat.

Pese tatar külma veega ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõruta sõelal (võid külma veega läbi pesta).

Viiluta halloumi ning prae kuumal pannil õlis kuldpruuniks. Tõsta kõrvale. Haki pak choi ja prae samal pannil umbes 1 minut, maitsesta soolaga. Tõsta samuti kõrvale. Lisa pannile tükike võid ja purustatud küüslauk.

Prae keedetud tatar kiirelt läbi.

Viiluta punane sibul, nõruta tomatid. Tõsta kõik koostisained kaussidesse ja serveeri kohe.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!