Tofutakod avokaado ja nacho’dega

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Keedetud mustad oad
     380 g
  • Mais
     150 g
  • Tomat
     4
  • Punane sibul
     1
  • Koriander
     1 peotäit
  • Laim
     1
  • Oliiviõli
     2.5 spl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Avokaado
     2
  • Rooma salat
     0.5
  • Rohelised herned
     150 g
  • Tofu
     270 g
  • Teryiaki-kastme
     150 ml
  • Tortilja
     8
  • Tortiljakrõpsud
     150 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tako-teisipäev või klassikaline tako-reede? Ise valid! Tofu ja oad tuleb praadida magusas teriyaki-kastmes, mida seejärel serveeritakse tortilja sees erinevate köögiviljade, avokaado ning purustatud tortiljakrõpsudega. Puista koriandriga üle ja naudi oma õhtusööki!

Vala oad sõelale, loputa külma veega ja lase veel välja nõrguda. Kurna mais.

Lõika tomatid kuubikuteks. Koori ja haki sibul peeneks ning haki pool koriandrist. Sega kokku oad, mais, tomatid, sibul ja koriander. Pressi laimist mahl välja ning kalla peale, lisa oliiviõli. Raputa peale soola ja pipart.

Poolita avokaado, eemalda seeme ning lõika viiludeks. Lõika salat ribadeks.

Puhasta rohelised oad ja prae pannis õlis. Keera kuumus madalamaks.

Lõika tofu piklikeks tükkideks ning kuumuta pannil teryiaki-kastme ja ubadega.

Serveeri kõike tortiljaga ning puista üle purustatud tortiljakrõpsude ja ülejäänud koriandriga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.