Tatra-grillvorsti panniroog

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Grillitud grillvorstid
     5 tk
  • Tatar
     200 g
  • Suur porgand
     1 tk
  • Porrulauk
     1 tk
  • Varselleri vars
     2 tk
  • Küüslauguküün
     2 tk
  • Vesi
     1.5 dl
  • Puljongikuubik
     0.5 tk
  • Kuivatatud basiilik
     1 tls
  • Õli praadimiseks
     
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kui eelmisel õhtul sai grillitud rohkem grillvorste, kui suu matsutada jõudis, siis alles jäänud grillvorstid annab järgmisel päeval koos tatra ja rohkete köögiviljadega valmistada üheks maitsvaks panniroaks. 

Retsepti autor on Gea Küngas

Keeda tatar vastavalt pakil olevale juhendile. Minu valduses olnud pakkidel on tavaline juhend: keeta u. 20 minutit tasasel tulel. Igatahes valmis on iga kord saanud päris hästi.

Koori ja riivi porgand jämeda riiviga. Viiluta porrulauk ja tükelda varsseller väikesteks kuubikuteks. Kuumuta pannil (soovitavalt wokpann või kõrgema äärega pann) ning lisa porgand, porru ja seller ning kuumuta u. 5 minutit aeg-ajalt segades.

Vala peale vesi ja mureda sisse puljongikuubik. Lase veel u. 5 minutit haududa. 

Tükelda grillvorstid ja lisa segule. Sega korralikult läbi ja lisa juurde purustatud küüslauguküüned ning basiilik.

Kõige lõpus sega juurde tatar ning lase veel u. 10 minutit pannil haududa, aeg-ajalt segades. Serveeri soojalt.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Risotto

25min • Lihtne

Tortillakausikesed

15min • Lihtne

Seljanka

25min • Lihtne
Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.