Takod

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Tomat
     2
  • Kurk
     1
  • Punane sibul
     1
  • Majonees
     340 g
  • Hakkliha
     500 g
  • Õli
     2 spl
  • Taco maitseainesegu
     28 g
  • Vesi
     1.5 dl
  • Takotasku
     12
  • Riivitud juust
     2 dl
  • Salsa
     2 dl
  • Hapukoor
     2 dl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tänapäeval on takosid saadaval kõigis võimalikes variatsioonides, kuid reedene lemmik koosneb jätkuvalt peeneks hakitud köögiviljadest, veisehakklihast, maisist ja riivjuustust takotaskul. Katteks pannakse otse loomulikult hapukoort ja tulist salsat!

Kuumuta ahi vastavalt takotaskute pakendil olevale õpetusele.

Lõika tomatid ja kurk kuubikuteks. Koori ja haki sibul. Lase maisil kuivaks nõrguda. Lõika salat ribadeks.

Prae hakkliha õlis ja maitsesta maitseaineseguga ning sega juurde vesi ja lase mõni minut keeda.

Pane takotaskud ahjuplaadile ja kuumuta neid ahjus keskmisel siinil vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Pane hakkliha takotaskutesse, lisa juust ja köögiviljad ning viimasena salsa ja hapukoor.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.