Taimsed maisitortiljad

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Keedetud must uba
     380 g
  • Mais
     340 g
  • Pastakaste (tomat-tšilli)
     390 g
  • Pastakaste (tomat-basiilik)
     390 g
  • Riivitud juust
     150 g
  • Tortilja
     8
  • Hapukoor
     2 dl
  • Õli
     1 spl
  • Köömned
     1 tls

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Ihkad takopirukat? Selle superlihtsa retsepti abil saad perele ja sõpradele pakkuda takomaitselist tomatipirukat, millele on katteks lisatud hulgaliselt maitsvat mozzarella‘t. Kasuta soovi korral valmis pirukatainast, sest sellega säästad aega ja nõusid. Serveeri pirukat hea salatiga.

Kuumuta ahi 225 °C-ni. Määri ahjukindel vorm poole õlikogusega kokku.

Vala oad ja mais sõelale ning loputa külma veega. Lase veel ära nõrguda. Lase oad ja mais koos ühe pastakastme ja vürtsköömnetega keema. Lisa kergelt segades pool juustukogusest.

Jaota oa- ja maisisegu tortiljadele ja rulli kokku. Pane need liitekohaga allpool vormi. Vala peale teine pastakaste ja raputa peale ülejäänud juust. Pane vorm ahju ülemisele siinile ca 15 minutiks või kuni enchilada‘d on omandanud kena värvi.

Serveeri enchilada‘sid hapukoore ja soovi korral salatiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.