Taigen küpsetatud kana spinatiga

  • Ettevalmistusaeg: 25min ,  Küpsetusaeg: 15min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostisosad

  • Rimi Good Life horisontaalselt viilutatud kanafileed
     300 g
  • Kihiline- või pärmitaigen
     1 pakk
  • Beebispinat
     100 g
  • Küüslauk
     2 küünt
  • Rimi võid
     1 spl
  • Sinihallitusjuustu
     125 g
  • Camemberti juustu
     125 g
  • Meresoola ja pipart
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sulatage supilusikatäis võid pannil, lisage peeneks hakitud küüslauk ja laske sel pannil säriseda, kuni tunnete tugevat küüslauguaroomi. Seejärel lisage pannile spinat, kuumutage umbes 2 minutit, kuni spinatist on vedelik väljutatud.

Asetage lauale tainakiht ja lõigake tainas kahelt küljelt diagonaalseteks triipudeks – jätke keskmine osa läbi lõikamata.

Seejärel pange soola ja pipraga maitsestatud kanaviilud taina keskele. Peale raputage sinihallitusjuustutükikesi ja praetud spinatilehti.

Viimaks asetage kõige tippu Camemberti-juustu viilud ja punuge mõlemale poole lõigatud tainaribadest patsid, ristates need tainaketta keskel.

Asetage tainapatsid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetage eelsoojendatud ahjus temperatuuril 220 ˚C 12–15 minutit.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.