Suvine Grill Chill

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 5min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Maasikas
     50 g
  • Mango
     50 g
  • Koriander
     50 g
  • Arbuus
     50 g
  • Küüslauk
     5 g
  • Tšilli
     3 g
  • Värskelt pressitud laimimahl
     5 g
  • Oliiviõli
     5 g
  • Nõo Lihavürsti Tippkoka retsepti grilltooted
     1
  • Pita sai
     2

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Suviselt mahlane vahepala täidab kõhtu ja on sobiv igal üritusel serveerimiseks. Tippkoka Joel Ostrati poolt kokku pandud retsept on kindlasti meeltülendav maitseelamus!

Tükelda puu- ja köögiviljad, seejärel sega kõik omavahel. Soovi korral lisa rukolat ja soola. 

Liha valmistamiseks pruunista liha söegrillil 300ºC juures 3 minutit mõlemalt poolt. Seejärel lase umbes 2-4 minutit lihal lõikelaual puhata.

Pruunista pita sai või ciabatta grillil

Serveeri liha ja salsa pruunistatud pita saia või ciabatta vahel. Head isu!

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.