Suverullid

  • Ettevalmistusaeg: 20min ,  Küpsetusaeg: 10min
  • Keskmine

Vali kogus

Suverullid

  • Riisipaberit
     1 pakk
  • Kana kintsuliha
     200 g
  • Sweet & Chilli kastet
     1 dl
  • Seesamiseemneid
     1 tls
  • Pikka kurki
     0,5 tk
  • Varsselleri vart
     3 tk
  • Värsket mangot
     1 tk
  • Segasalatit
     100 g
  • Maasikaid
     1 peotäit
  • Veidi söödavaid lilli
     

Kaste

  • Riisiäädikat
     1 tls
  • Seesamiõli
     1 spl
  • Oliivõli
     1 spl
  • Rapsiõli
     1 spl
  • Natuke soola
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 5 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mõnusalt suvised ning põneva maitseelamusega suverullid sobivad suurepäraselt Sinu piknikulauale.

Kõige maitsvam on süüa sõrmede vahelt!

Lõika kana väikesteks, piklikeks tükkideks, küpseta pannil kiirelt pehmeks.

Lisa soola ja soovi korral muid maitseaineid.

Lisa tšillikaste ja seesamiseemned, jahuta.

Lõika kurk, varsseller ja mango peenikesteks, umbes 10 cm p1ikkusteks kangikesteks.

Sega salat ja salatikaste kokku (ära tee liiga vedelat salatit).

Haki maasikad ristlõikes peenikesteks viiludeks.

Pane suurele praetaldrikule leiget vett nii palju, et riisipaber oleks veega kaetud.

Jälgi, et vesi oleks iga riisipaberi puhul leige, lisades kogu aeg veidi sooja vett.

Leota paberit umbes 1 minut ja tõsta teisele taldrikule.

Aseta riisipaberi ülemise kolmandiku peale ritta umbes 3 maasikaviilu, lisa lilleõisi nii nagu tahad suverulli mustrit väljastpoolt näha.

Lisa veidi salatit, mõni kanatükk, 3–4 kurgiriba, selleririba, mangot.

Säti kõik täidisekomponendid ühte ritta ja hunnikusse nii, et iga ampsuga saaks kõike maitsta.

Keera ülemine riisipaberi serv täidise peale, voldi servad kokku ja veereta ettevaatlikult ühtlaseks rulliks.

Aseta serveerimisvaagnale, voltimiskoht allpool, et pealt jääks ilus muster läbi kumama.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.