Suverullid riisinuudlitega

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Riisipaberileht
     8
  • Thai Choice'i vermicelli riisinuudleid
     100 g
  • Salatilehte
     8
  • Kurk
     0.5
  • Porgand
     1
  • Veisefilee
     200 g
  • Koriander
     1 peotäit
  • Basiilik
     1 peotäit
  • Sibulalehed
     

Kaste

  • Hoisini kaste
     30 g
  • Hele sojakaste
     30 g
  • Soolane pähklivõi
     30 g
  • Vett
     50 ml
  • Purustatud India pähkleid
     2 spl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pane riisinuudlid kuuma vette 10 minutiks likku. 

Ribasta porgand ja kurk. Kurna nuudlid ja vala peale keev vesi. Nõruta nuudlid taas sõelal ning jahuta külma veega.

Lõika lihast õhukesed viilud ja prae või keeda need kiirelt küpseks. Pese ning valmista ette salatilehed ja ürdid. Sega kokku kaste.

Kasta riisipaber sooja vette. Aseta paber lõikelauale või suurele taldrikule. Tõsta sellele täidised ja keera paber rulli. Kasta rull kastmesse ja söö kohe.

Kui teed rullid külaliste jaoks varem valmis, võid need lõigata suširullide suurusteks tükkideks. Külalisi oodates kata rullid toidukilega, et need ära ei kuivaks.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.