
Spinatisupp muna ja maaleivaga
-
Ettevalmistusaeg: 5min , Küpsetusaeg: 25min
-
Lihtne
Vali kogus
Koostis
-
Muna4
-
Kollane sibul1
-
Kartul1
-
Spinat600 g
-
Koor2.5 dl
-
Maaleib8 viilu
-
Oliiviõli1 spl
-
Köögiviljapuljong1 l
-
Piim1 dl
-
Sool
-
Pipar
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kas sul on sügavkülmikus kott hakitud spinatit? Koos koore, sibula ja keedetud kartuliga on sul olemas kiiresti valmiva ja kreemja spinatisupi põhi. Lisavalgu ja toitvama roa saamiseks serveeritakse seda rohelist hõrgutist keedetud munadega. Lihtne, hea ja K-vitamiini-rikas.
Pane munad keevasse vette ja keeda ca 9 minutit. Jahuta külmas vees ja koori.
Koori ja haki sibul. Koori ja lõika kartul kuubikuteks. Prae sibul suures kastrulis oliiviõlis pehmeks. Lisa kartul, spinat, puljong ja koor. Aja keema ja lase ca 10 minutit keeda.
Mikserda supp saumikseriga või kannmikseris ühtlaseks. Vala supp kastrulisse tagasi ning maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri spinatisuppi poolikute munade ja leivaga.