Spinatipannkoogid

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostisosad

  • Kaerajahu
     70 g
  • Soodat
     0,5 tls
  • Küpsetuspulbrit
     0,5 tls
  • Soola
     0,25 tls
  • Linaseemnejahu(või linaseemneid)
     1 spl
  • Palmisuhkurt
     1 tls
  • Kaneeli
     0,5 tls
  • Spinatit
     120 g
  • Muna
     1 tk
  • Kreeka jogurtit
     2 spl
  • Õunapüreed või -moosi
     2 spl
  • Praadimiseks õli
     
  • Serveerimiseks Kreeka jogurtit, mustikaid
     
  • Soovi korral agaavisiirupit või mett
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kui kasutad linaseemneid, purusta need kõigepealt kannmikseris jahuks.

Sega omavahel jahu, sooda, küpsetuspulber, sool ja linaseemnejahu.

Vala kannmikserisse õunapüree, jogurt, spinat, suhkur, kaneel ja muna.

Töötle kõik ühtlaseks. Vala mass jahusegu hulka ja sega läbi.

Prae väikesed pannkoogid (u 2 sl tainast) kuumal pannil mõlemalt poolt 3–4 minutit.

Serveeri Kreeka jogurti ja marjadega. Nirista soovi korral üle mee või agaavisiirupiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.