Šokolaadi-tšilli-juustukook

  • Ettevalmistusaeg: 30min ,  Küpsetusaeg: 50min
  • Keskmine

Vali kogus

Põhi

  • Digestiivküpsised
     150 g
  • Või
     70 g

Täidis

  • Toorjuust
     650 g
  • Hapukoor
     150 g
  • I Love Eco kakaopulber
     3 spl
  • Suhkur
     70 g
  • Muna
     4 tk
  • Jahvatatud tšilli
     1 tls

Kate

  • Tume šokolaad
     100 g
  • Hapukoor
     150 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 10 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Üllata oma sõpru särtsaka šokolaadi-tšilli juustukoogiga. Lase koogil peale küpsetamist kindlasti vähemalt 4h või siis üleöö jahtuda.

Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga.

Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja ja aseta vorm täidise valmistamise ajaks külma.

Sega omavahel toorjuust, hapukoor, suhkur, kakaopulber ja tšilli. Vahusta ükshaaval juustusegu sisse munad.

Vala täidis põhjale ning küpseta kooki 160-kraadises ahjus 50–60 minutit.

Lase täielikult jahtuda ja hoia 4–5 tundi või üle öö külmkapis.

Katteks sulata šokolaad veevannil ja lase mõni minut jahtuda. Sega sulašokolaad hapukoore sisse ning kata sellega juustukook.

Kaunista riivitud šokolaadi ja tšillipuruga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.