Soe toortatra salat glasuuritud vutiga

  • Ettevalmistusaeg: 30min ,  Küpsetusaeg: 2h
  • Keskmine

Vali kogus

Toortatra salat

  • Toortatar
     200 g
  • Vesi
     400 ml
  • Sool
     
  • Porgand
     100 g
  • Sibul
     100 g
  • Kodupeet
     300 g
  • Roheline sibul
     50 g
  • Vutimunad
     

Kaste

  • Kitsepiima jogurt
     125 g
  • Kurkum
     
  • Sool
     

Glasuuritud vutt

  • Vutt
     4 tk
  • Sool
     15 g
  • Vesi
     700 ml
  • Õuna stroop
     100 ml

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Toortatra salat: Lõika porgan ja sibul kuubiku kujulisteks, kuumuta ning lisa toortatar. Vala peale vesi ning keeda 5 minutit ja jäta hauduma. Keeda vutimunad. Lõika peet ja roheline sibul ning lisa need toorainetele.

Kaste: sega jogurt kurkumiga ning pane maitse järgi soola

Glasuuritud vutt: valmista soolast, veest ja poolest õuna stroobist marinaad. Pane vutid tunniks-kaheks marinaadi. Pärast vala marinaad ära ning kuivata vutid paberiga. Pruunista vutid pannil ja glasuuri õunastroopiga. Viimaseks küpseta vutid eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures ligi 15 minutit.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.