Sinepine sealiha

  • Ettevalmistusaeg: 1h ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Keskmine

Vali kogus

Sinepine sealiha

  • Sea sisefileed
     1 tk
  • Dijoni sinepit
     2 spl
  • Worchesteri kastet
     1 tls
  • Jahvatatud musta pipart
     1 tls
  • Võid
     1 spl
  • Soola
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Taaiseseisvumispäeva tähistamine on lähenemas! Proovi seekord traditsioonilise seaprae asemele valmistada hõrk ja maitsev roog sealiha sisefileest.

Pea meeles, et liha tuleb maitsvam ja valmib kiiremini, kui soojendad selle kõigepealt toatemperatuurini. Lase lihal 30–40 minutit enne seista, kui hakkad seda toiduks valmistama.

Esmalt pruunista fileetükk kuumal pannil ning seejärel lase sellel jahtuda.

Pane jahtunud fileetükk kilekotti koos sinepi, Worchesteri kastme, musta pipra ja soolaga ning sega korralikult läbi.

Aseta marinaadis lihatükk 3-4 tunniks külmkappi.

Kuumuta ahi 180 kraadini ning küpsetamisel lisa võid.

Küpseta umbes 20 minutit.

Naudi külmalt või soojalt koos värske salatiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.