Seesamikana pärlkuskussiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Kanafilee
     2 tk
  • Pärlkuskussi
     100 g
  • Väiksem granaatõun
     1 tk
  • Jääsalati pea (“Frillice”)
     1 tk
  • Röstpeedihummus
     1 pakk
  • Seesamiseemned
     
  • Sool
     
  • Praadimiseks õli
     

Salatikaste

  • Laimimahl
     2 spl
  • Seesamiõli
     2 tls
  • (Maapähkli)õli
     2 tls
  • Mesi
     1 tls

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Krõbe seesamiga praetud kanafilee, maitsekas hummus, krõmps salat ja värske granaatõun täiustavad imeliselt mõnusat pärlkuskussi. Selles lihtsuses peitub palju eri maitseid.

Keeda kuskuss vastavalt pakendil olevale juhendile. Poolita keskelt kanafileed, maitsesta soolaga ja kata seesamiseemnetega. Prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt paar minutit. Viiluta.

Sega kokku salatikaste ja sega väiksemateks tükkideks rebitud jääsalatiga. Puhasta granaatõun. Jaga koostisosad nelja väiksemasse või ühte suuremasse kaussi.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!