Vali kogus
Koostis
-
Kanafilee2 tk
-
Pärlkuskussi100 g
-
Väiksem granaatõun1 tk
-
Jääsalati pea (“Frillice”)1 tk
-
Röstpeedihummus1 pakk
-
Seesamiseemned
-
Sool
-
Praadimiseks õli
Salatikaste
-
Laimimahl2 spl
-
Seesamiõli2 tls
-
(Maapähkli)õli2 tls
-
Mesi1 tls
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Krõbe seesamiga praetud kanafilee, maitsekas hummus, krõmps salat ja värske granaatõun täiustavad imeliselt mõnusat pärlkuskussi. Selles lihtsuses peitub palju eri maitseid.
Keeda kuskuss vastavalt pakendil olevale juhendile. Poolita keskelt kanafileed, maitsesta soolaga ja kata seesamiseemnetega. Prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt paar minutit. Viiluta.
Sega kokku salatikaste ja sega väiksemateks tükkideks rebitud jääsalatiga. Puhasta granaatõun. Jaga koostisosad nelja väiksemasse või ühte suuremasse kaussi.