Seene-veiselihakaste tagliatelle’ga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Rimi kauaküpsetatud veiseribi
     310 g
  • Sampinjonid (pruunid)
     250 g
  • Sibul
     1 tk
  • Küüslauguküün
     2 tk
  • Sellerivars
     2 tk
  • Jõhvikad
     100 g
  • 35% vahukoor
     400 ml
  • Värske petersell
     
  • Tagliatelle
     400 g
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Praadimiseks õli ja või
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Rikkalikult kreemine kaste sisaldab pehmet ja maitsekat veiseribiliha. Kuna ribi küpsetamine võtab kaua aega, on kiirematel puhkudel hea kasutada juba valmis liha.

Soojenda valmis ribi paar minutit ahjus, et liha oleks kergem tükeldada.

Prae õli ja või segus viilutatud šampinjonid, tükeldatud sibul, küüslauk ja seller. Lisa ribiliha ja vedelik, mis tekkis liha soojendamisel. Hauta paar minutit, lisa koor ja jõhvikad, maitsesta soola ja pipraga. Keeda veel madalal tulel, kuni kaste veidi pakseneb.

Vahepeal keeda tagliatelle vastavalt pakendil olevale juhendile.

Serveeri kastmega, haki peale suur peotäis värsket peterselli.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!