Röstitud noore porgandi ja lehtkapsa salat feta-jogurtikastmega

  • Ettevalmistusaeg: 15min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Noori peenikesi porgandeid
     500 g
  • I Love Eco fetajuustu
     100 g
  • Paksu maitsestamata jogurtit
     150 g
  • Riivsaia või Panko paneeringut
     50 g
  • Küüslauguküünt
     1 tk
  • Lehtkapsast
     200 g
  • Oliivõli
     
  • Sidrunimahla
     
  • Mett
     
  • Soola ja pipart
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tükelda porgandid, piserda neile oliiviõli, tibake mett ning soola ja pipart.

Sega läbi, laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rösti 200 kraadi juures umbes 25 minutit, kuni porgandid on pehmed.

Jahuta.

Pudista fetajuust kannmikserisse või purustajasse, lisa jogurt ja veidi sidrunimahla ning töötle kaste ühtlaseks.

Maitsesta soola ja pipraga.

Kuumuta pannil oliiviõli, lisa pannile väiksemaks rebitud lehtkapsas.

Prae kiirelt läbi, maitsesta soola-pipraga ning tõsta pannilt.

Kuumuta pannil veel veidi oliiviõli, lisa riivsai või Panko paneering ja prae see krõbedaks.

Lisa purustatud küüslauk ning sega kõik läbi.

Serveerimiseks säti vaagnale lehtkapsast, sinna peale tõsta röstitud porgandid, nirista jogurti-fetakastet ja puista peale krõbedat riivsaia või Pankot.

Viimistle tibakese sidrunimahla, oliiviõli, soola ja pipraga.

Serveeri kohe!

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.