Rooskapsad sojakastmega

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Rooskapsad
     500 g
  • Küüslauguküüs
     1 tk
  • Sojakaste
     1 spl
  • Seesamiõli
     0.5 tls
  • Seesamiseemned
     1 spl
  • Mesi
     1 tls
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitsvate rooskapsaste saladus peitub tegelikult vaid väheses kuumutamises nii, et kapsas teeb hamba all veel kerge krõmpsu. Maitseaineid pole siia palju vajagi.

Haki küüslauk peeneks. Puhasta rooskapsas välimistest vanematest lehtedest, tasanda varreosa ja poolita.

Aseta kapsad pannile, lisa veidi kuuma vett. Kata pann kaanega ja auruta paar minutit. Eemalda kaas ning kuumuta kapsaid segades umbes 8 minutit.

Lisa küüslauk, kuumuta veel minutike. Lisa sojakaste, seesamiõli ja mesi ning kuumuta segades veel veidi.

Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel puista kapsastele seesamiseemneid.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!