Rohelise kattega karbonaad praekartuli ja hautatud kapsaga

  • Ettevalmistusaeg: 30min ,  Küpsetusaeg: 1h 30min
  • Lihtne

Vali kogus

Roheline panko

  • Peterselli
     40 g
  • Panko riivsaia
     40 g
  • Juustu
     50 g

Karbonaad

  • Seakaelakarbonaad
     4 viilu
  • Soola ja pipart
     
  • Rohelist panko riivsaia
     

Õunane hapukapsas

  • Hapukapsast
     900 g
  • Õunamahla
     500 ml
  • Suhkurt
     50 g

Ürtidega praekartul

  • Kartulit
     1 kg
  • Soola
     7 g
  • Tilli ja rohelist sibulat
     100 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sealiha ning hapukapsas lausa defineerivad Eesti kööki. Vabariigi aastapäeva puhul pole vaja keskenduda uhketele välismaa roogadele. Paku perele pidupäeva puhul Eesti klassikuid!

Roheline panko

Lõika petersell peenemaks ning sega kutteris ühtlaseks massiks. Hea kasutada liha, kala, kana paneerimisel või üleküpsetamisel.

Rohelise kattega karbonaad

Maitsesta sealiha soola ja pipraga. Puista peale rohelist panko riivsaia. Küpseta ahjus 180c juures 25min.

Õunane hapukapsas

Sega kokku hapukapsas, õunamahl ning suhkur. Hauta potis ca 1,5h.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.