Räimerullid

  • Ettevalmistusaeg: 1h ,  Küpsetusaeg: 1min
  • Lihtne

Vali kogus

Räimerullid

  • Räime
     500 g
  • Vett
     0.5 l
  • Soola
     2 spl
  • Suhkrut
     2 spl
  • Äädikat
     2 spl
  • Toiduõli
     2 spl
  • Tilli
     1 peotäit
  • Sibulat
     1 tk

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Milline on eestlase peolaud ilma kala suupisteteta? Selle asemel, et osta poest marineeritud kala, üllata pereliikmeid ja külalisi isetehtud marineeritud kalasuupistetega!

Pane puhastatud räimed üheks ööks marinaadi soola, vee, suhkru ja äädikaga.Pane puhastatud räimed üheks ööks marinaadi soola, vee, suhkru ja äädikaga.

Järgmisel päeval eemalda räime selgroog.

Kui kasutad valmis fileesid, siis vähenda marinaadi kogust 1/3 võrra.

Keera räimed rulli, alustades saba poolt.

Lao rullid kaussi vaheldumisi tilli ja sibularõngastega ning vala üle toiduõliga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.