Punakapsas pohladega

  • Ettevalmistusaeg: 30min ,  Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostisosad

  • Punast kapsast
     1 kg
  • Mett
     1 spl
  • Pohli
     2 peotäit
  • Õunaäädikat
     
  • Oliivõli
     
  • Meresoola
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Viiluta punane kapsas võimalikult õhukesteks ribadeks.

Kuumuta pannil veidi oliiviõli ja prae kapsast esialgu kõrgemal kuumusel aeg-ajalt segades 5 minutit nii, et kapsas saab kergelt pruunistatud.

Maitsesta soolaga, heida hulka paar peotäit pohli, sega läbi ning jäta kümmekonnaks minutiks kaane alla madalamale kuumusele hauduma.

Sega uuesti, kalla peale veidi õunaäädikat ja nirista mett.

Lase veel kaane all haududa, kuni kapsas on meelepäraselt veidi krõmps või juba päris pehme.

Paku Rimi kaua küpsenud seakoodiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.