Provence´i ürtidega küpsetatud huntahven

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Huntahven
     2
  • Sidrun
     1
  • Sool
     
  • Provance ürdisegu
     
  • Küüslauk
     1
  • Valge vein
     
  • Või
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Huntahvena valmistamine ei käi ülejõu, vaid nõuab lihtsalt natuke kannatust. Äärmiselt lihtne on kala maitsestada seest ning seejärel panna see ahju küpsema. Serveeri kala koos kartulitega või muu meelepärasega.

Puhasta kala sisikonnast, lõppustest ja soomustest. 

Maitsesta seest soolaga pane kõhtu tükk võid, purustatudküüslauku ja sidruniviil.

Kata kala pealt provance ürdiseguga. Aseta kala ahju plaadile ja vala sinna veidi valget veini. Küpseta ahjus 200 kraadijuures 25min.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.