Praetud ricotta sooja seenesalatiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 35min
  • Lihtne

Vali kogus

Vaja läheb

  • Ricotta't
     400 g
  • Muna
     1
  • Jahu
     1 spl
  • Riivitud Parma juustu
     50 g
  • Sidruni riivitud koor
     0.5
  • Selection by Rimi külmutatud seeni
     1 pakk
  • Sibul
     1
  • Küüslauguküünt
     2
  • Värsket punast tšillit
     
  • Peterselli
     
  • Soola
     
  • Pipart
     
  • Praadimiseks võid ja õli
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sulata seened ja haki soovi korral veidi väiksemaks. Prae hakitud sibul ja küüslauk kergelt võis. Lisa seened ning maitse järgi hakitud tšillit. Prae mõni minut. Maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga. Aseta vaagnale või eraldi taldrikutele.

Sega ricotta muna, jahu ja riivitud Parma juustuga. Maitsesta sidrunikoore, soola ja pipraga. Kuumuta pannil õli. Vormi tainas sobiva suurusega pätsikesteks ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 5–6 minutit kuldpruuniks.

Lisa ricotta-pätsid seente juurde ja serveeri.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.