Porgandi-ingverisupp tšilliga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Sibul
     1 tk
  • Küüslauguküüs
     1 tk
  • Suur porgand
     1 tk
  • Rapsiõli
     1 spl
  • Kana- või aedviljapuljong
     3 dl
  • Näpuotsaga tšillihelbeid
     
  • Sentimeeter riivitud ingverijuur
     
  • Kookospiim
     1 dl
  • Sidrunimahl
     1 dl
  • Sool
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Särtsakas ja päikeseline kausitäis teeb meele rõõmsaks ja maitseb imeline.

Haki sibul ja küüslauk. Tükelda porgandid.

Kuumuta sibul-küüslauk õlis läbipaistvaks, selleks kulub 5–7 minutit.

Lisa porganditükid ning prae kergelt koos sibula ja küüslauguga läbi. Kuumuta potis puljong keema ja vala sinna panni sisu.

Keeda kaane all keskmisel kuumusel umbes 10 minutit, kuni porgand on pehme. Lisa tšillihelbed, riivitud ingver ja kookospiim.

Püreesta ühtlaseks, maitsesta sidrunimahla ja vajaduse korral soolaga. Kui supp on liiga paks, lisa veidi kuuma vett.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Kõrvitsasupp

30min • Lihtne