Piparkoogi-šokolaaditartletid

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 1h
  • Keskmine

Vali kogus

Põhi

  • Rimi piparkoogitainas
     500 g

Täidis

  • Rimi vahukoor
     350 ml
  • I love eco tume šokolaad
     350 g

Kate

  • Värsked marjad
     
  • Röstitud mandlid või pähklid
     
  • Meresoolahelbed
     
  • Piparmünt
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Valmista kodus ise krõbedad piparkoogid! Need tummised piparkoogi-šokolaadikoogikesed sobivad ideaalselt näiteks tassi musta kohviga.

Suru piparkoogitainas väikeste tartletivormide põhja. Tee kahvliga põhja sisse mõni auk ja toesta ääred fooliumiga.

Lase 180-kraadises ahjus 7–8 minutit küpseda, kuni põhi muutub krõbedamaks. Lase jahtuda ja eemalda vormist.

Täidise jaoks haki šokolaad tükkideks. Kuumuta koor keemiseni, tõsta tulelt ja lisa šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud, ja vala korvikestesse.

Aseta tartletid koos täidisega umbes 20 minutiks külmkappi.

Kaunista marjade, pähklite, meresoolahelveste ja mündiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.