Peekonisse mässitud kalkunirull feta ja spinatiga

  • Ettevalmistusaeg: 30min ,  Küpsetusaeg: 1h
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Kalkuni kintsuliha
     1 kg
  • Spinat
     30 g
  • Fetajuust
     50 g
  • Toorsuitsupeekon
     300 g
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lõika kalkuni kintsuliha õhemaks ning haamerda see laiemaks. Maitsesta mõlemalt poolt soola ning pipraga.

Aseta lihale spinat ja feta ning keera liha rulli ja mässi see tihedalt peekonisse.

Aseta liha ahjuvormi ning arvesta ahjus küpsemiseks 1 kilogrammi kohta 1 tund 190 kraadi juures.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!