Peedi-läätsesalati veiselihasteigiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Rimi veise välisfilee steik
     200 g
  • I Love Eco punased läätsed
     100 g
  • Väike peet
     1 tk
  • Kirsstomatid
     100 g
  • Väike brokoli
     1 tk
  • Värske till
     
  • Praadimiseks õli ja või
     
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Valge palsamikreem
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

See soe värviline salat on toitev, maitsev ja tervislik ning sobib ka pidulauale.

Koori ja tükelda peet. Sega veidikese õli, soola ja palsamikreemiga. Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni peet on pehmenenud, aga ikka veel mõnusalt krõmps.

Keeda läätsed vastavalt pakil olevale juhendile. Tükelda brokoli, keeda paar minutit soolaga maitsestatud vees.

Prae steiki kuumal pannil või ja õli segus mõlemalt poolt paar minutit. Täpne aeg sõltub sellest, millise küpsusastmega liha sulle meeldib. Maitsesta soola ja pipraga. Lase paar minutit seista.

Jaga taldrikutesse või vaagnale läätsed, peet, brokoli, poolitatud tomatid ja peotäis hakitud tilli. Viiluta liha ning tõsta salati peale.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!