Pärmi-lehttainakorvikesed fenkoli-juustutäidisega

  • Ettevalmistusaeg: 35min ,  Küpsetusaeg: 10min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostisosad

  • Keskmise suurusega sibulat
     1 tk
  • Fenkolit
     1 tk
  • Võid
     30 g
  • Rimi võiga pärmi-lehttaigent
     400 g
  • Sinihallitusjuustu
     200 g
  • 35% koort
     1 dl
  • Muna
     1 tk
  • Sidrunimahla
     
  • Soola ja pipart
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lõika sibul ja fenkol kaheksaks sektoriks.

Sulata pannil keskmisel kuumusel või ning pruunista selles fenkoli- ja sibulasektoreid mõlemalt poolt, kuni need on kuldsed.

Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta kõrvale.

Lõika tainast ruudukujulised tükid.

Laota need võiga määritud muffinivormi või küpsetusvormi süvenditesse, nii et moodustuksid korvikesed.

Sega omavahel koor, peenemaks pudistatud sinihallitusjuust ja lahtiklopitud muna.

Säti igasse korvikesse ribadeks tõmmatud sibulat ja fenkolit ning kalla peale koore-juustusegu.

Küpseta 7–10 minutit, kuni juust on sulanud ning tainas kaunilt kuldpruun.

Niisuguseid korvikesi võid serveerida nii soojalt kui ka külmalt.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.