Pardiraguuga pasta

  • Ettevalmistusaeg: 15min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostisosad

  • Kuiva pastat (tagliatelle, papardelle)
     120 g
  • Küpsetatud pardiliha
     100 g
  • Food Studio punase veini kastet
     230 ml
  • Suhkurt
     
  • Soola
     
  • Pipart
     
  • Tüümiani
     
  • Parmesani
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tervet parti tehes jääb pea alati midagi üle. Pardilihast saab teha supermaitsvat raguud pasta peale. Tegelikult saab sarnase pastakastme ka muudest lihajääkidest, need tuleks lihtsalt ribadeks tõmmata, kastmega segada ja seejärel koos pastaga serveerida.

Retsepti autor

Ribasta küpsetatud pardiliha peenemateks kiududeks.

Pane valmis kaks potti, üks suurem pasta jaoks ja teine, väiksem, raguu tegemiseks.

Tõsta liha väiksemasse potti ja vala peale punase veini kaste.

Lase keema, maitsesta näpuotsatäie suhkru, soola ja pipraga. Keeda paar minutit.

Kui sul ei ole värsket tüümianit peale raputamiseks, võid kastmesse maitseks lisada ka sutsukese kuivatatud tüümianit.

Raguu on nüüd valmis, hoia ta soojana, kuni valmib pasta.

Lase suures potis soolaga maitsestatud vesi keema ja keeda pasta vastavalt pakendi juhendile.

Kurna ja sega raguuga.

Serveerimisel lisa soovi korral parmesani, tüümianit ja musta pipart.

Söö kohe, kuumalt auravana. Ära unusta kõrvale võtta värsket salatit! 

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Risotto

25min • Lihtne

Tortillakausikesed

15min • Lihtne

Seljanka

25min • Lihtne
Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.