Pardikoivad šampinjonidega

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 2h
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Pardikoib
     4
  • Balsamico äädikas
     2 spl
  • Küüslauk
     1
  • Punane vein
     0.5 l
  • Šampinjone
     200 g
  • Tüümian
     1 peotäit

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitsekad pardikoivad koos šampinjonide, balsamico veini äädika ja veiniga on ideaalne roog mõne nädalavahetuse õhtupoolikuks, mida saab nautida nii üksi kui koos lähedastega.

Kuumuta ahi 180 C. 

Võta sobiva suurusega ahjuvorm, laota põhjale tüümiani oksad ja muljutud küüslauguküüned. 

Maitsesta pardikoivad soola ja pipraga, siis tõsta pardikoivad ahjuvormi. Lisa šampinjonid, balsamico veini äädikas ja vein. Küpseta umbes tund aega kaane all. 

Võta kaas pealt ja küpseta veel 45 minutit. 

Serveeri sampinjonidega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.