Paneeritud jõulukalkun

  • Ettevalmistusaeg: 15min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Kalkuni rinnaliha
     1 kg
  • Magus sinep
     0.30 dl
  • Tuhksuhkur
     1 spl
  • Riivitud apelsini koor
     0.5 tls
  • Munakollane
     0.5 spl
  • Leivapuru
     1.5 spl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Keedetud kalkunirind on maitserikas jõulusingi asendaja.. Kõige paremini sobib see paneerimiseks sinepi ja leivapuruga. Lõika jõulukalkun õhukesteks viiludeks ja naudi virdeleiva ja hea sinepiga.

Pane ahi kuumenema 225 °C-le. Pane ilma võrguta kalkun küpsetuspaberiga kaetud plaadile.

Sega kaussi kõik koostisosad peale 1/2 sl leivapuru (1 kg kalkuniliha kohta). Kata kalkun seguga. Piserda peale ülejäänud leivapuru.

Grilli kalkunit ahjus keskmisel siinil umbes 10 minutit. Võta välja ja lase jahtuda.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.