Nuudlid Thai pestoga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Vali kogus

Pesto

  • Punane tšilli
     1
  • Laim
     1
  • Küüslauguküün
     2
  • Koriander
     1 peotäit
  • Maapähklid
     125 g
  • Õli
     0.5 dl
  • Vesi
     1 dl
  • Jaapani soja
     2 spl

Köögiviljad

  • Porgandid
     2
  • Oavõrsed
     180 g

Nuudlid

  • Salatiherned
     150 g
  • Porrulauk
     200 g
  • Riisinuudlid
     4 peotäit

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kutsu Aasia endale koju külla järgmise põneva roaga – nuudlid Thai pestoga. Purustatud maapähklid annavad sellele imelise krõbeduse ning meeldiv maitse pärineb Thai pestost, mis sisaldab muu hulgas koriandrit ja soja. Porrulauk, oavõrsed ja porgandid lisavad roale värskust ja rammusust.

Pane nuudlite ja salatiherneste jaoks vesi kastrulis keema.

Pesto: Eemalda tšillist seemned ning haki see. Pressi laimist mahl. Koori küüslauk. Purusta kõik pesto koostisosad kannmikseris ühtlaseks massiks (pane ehk paar maapähklit roa kaunistamiseks kõrvale).

Köögiviljad: Koori ja riivi porgandid jämedalt ja sega oavõrsetega kokku.

Nuudlid: Haki salatiherned, puhasta ja viiluta porrulauk. Pane need ja nuudlid keevasse vette. Lase kaane all u 3 minutit haududa. Kurna vesi välja.

Sega köögiviljad pesto, nuudlite ja salatihernestega

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.