Nacho‘d vürtsikate mustade ubadega

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne

Vali kogus

Oad

  • Keedetud must uba
     380 g
  • Punane sibul
     1
  • Küüslauguküüs
     
  • Õli
     0.5 spl
  • Sambal oelek kaste
     0.5 spl
  • Tomatipüree
     2 spl
  • Vesi
     0.5 dl
  • Sool
     0.5 tls

Nacho'd

  • Nacho krõpsud
     200 g
  • Riivitud juust
     150 g

Salsa

  • Tomat
     3
  • Punane paprika
     1
  • Laim
     1
  • Õli
     1 spl
  • Sool
     
  • Pipar
     

Vaja läheb

  • Mais
     340 g
  • Jääsalat
     0.5
  • Hapukoor
     1.5 dl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Nacho‘dest koosnev igapäevaluksus õhtusöögiks. Pane krõpsud ahjuplaadile ning kata maitsva oasegu ja riivjuustuga. Sellel ajal, kui nacho-roog ahjus küpseb, saad kokku segada punase sibula ja laimimahlaga tomati- ja paprikasalsa. Lõpuks puista nacho‘de peale salat ja mais ning serveeri salsa ja hapukoorega.

Kuumuta ahi 225 °C-ni.

Oad: loputa oad ja lase kuivaks nõrguda.

Koori ja haki sibul ja küüslauk. Prae pool punasest sibulast ja kogu küüslauk praepannil õlis. Vähenda kuumust ja sega juurde oad, sambal oelek‘i tšillikaste, tomatipüree ja vesi. Lase kuumaks ja maitsesta soolaga.

Nacho‘d: vala krõpsud ahjuplaadile ja jaota peale oasegu ja lõpuks juust. Küpseta ahjus keskmisel siinil ca 10 minutit.

Salsa: lõika tomatid väikesteks kuubikuteks. Poolita, eemalda südamik ja lõika paprika kuubikuteks. Sega tomat, paprika ja ülejäänud punane sibul. Pigista peale laimimahla ja sega sisse õli. Maitsesta soola ja pipraga.

Lase maisil kuivaks nõrguda ja lõika salat ribadeks.

Puista mais ja salat plaadile ning serveeri salsa ja hapukoorega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.