Munapitsa

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 35min
  • Keskmine

Vali kogus

Põhi

  • Tass riivitud juustu
     2
  • Muna
     2

Kate

  • Mozzarella
     125 g
  • Pitsakaste
     1 dl
  • Riivitud just
     0.5 dl
  • Salaami
     8 viilu
  • Punelehed
     8

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Munapitsast saab kiiresti lemmik. Küpseta ahjus pitsaalust, mis on valmistatud ainult munadest ja juustust, ning hiljem küpseta veel koos kattega. Lõbus ja uus viis valmistada pitsat. Ning maitseb tõesti hästi!

Kuumuta ahi 200 °C-ni.

Põhi: riivi juust jämedalt. Sega juust munaga.

Vormi muna ja juustu segu ümmarguseks põhjaks küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil, mille läbimõõt on umbes 24 cm.

Pane ahju keskmisele siinile umbes 20 minutiks.

Kate: lõika mozzarella viiludeks.

Määri pitsakaste põhjale. Lisa pitsale mozzarella, riivitud juust ja salaamiviilud. Lisa 8–10 värsket punelehte (1 pitsa kohta).

Pane ahju keskmisele siinile umbes 5 minutiks.

Serveeri.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.