Mereandide kauss

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 15min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Krevetid
     10 tk
  • Valgevein
     150 g
  • Sinimerekarbid
     1 kg
  • Petersell
     1 punt
  • Sidrun
     1 tk
  • Oliiviõli
     15 g
  • Või
     25 g
  • Sibul
     30 g
  • Küüslauk
     5 g
  • Vürts
     4 tk
  • Pipar
     4 tk

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kaalu vajalik kogus tooraineid.

Aja pott või pann kuumaks.

Lisa õli

Lisa või ning sibul, krevetid ja küüslauk.

Kuumuta 3 minutit ning lisa segule vürts ja pipar. Kuumuta veel minut.

Lisa sinimerekarbid ning hauta 6 minutit.

Lisa pigistatud sidruni viil. Pane potile/pannile kaas peale ning hauta 5 minutit.

Serveeri kuumalt. Võid segule panna peale ka maitserohelist.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!