Mehised ribid kartulisektoritega

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 50min
  • Keskmine

Vali kogus

Ribid kartulisektoritega

  • Nõo Lihavürsti šašlõki ribisid
     1 pakk
  • Kartuleid
     500 g
  • Kartulimaitseainet
     

Ürdikaste

  • Hapukoort
     
  • Persillade't või värskeid ürte
     
  • Soola
     
  • Pipart
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 1 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Õhtusöögiks midagi tõenäoliselt mehist – ribisid! 

“Vähe vaeva, mahlane toit, puhas ahi!”. Ja nii ongi! Šašlõki ribid on maitsvad ja mahlased nagu ribid olema peavad!

Ribisid serveeri kartulilohkudega, millel koorgi veel küljes. Ahjus küpsevad need aga mõnusalt krõbedaks. Ahjukartulid on kõige maitsvamad ürdi-hapukoorekastmega.

Eemalda ribide pakendilt kartongümbris ja tee pakendil olevasse kilesse paar väikest auku. Pane 180*C ahju 50 minutiks. 10 minutit enne valmimist võid pakendilt eemaldada kile.

Pese kartulid ja keeda koos koorega peaaegu pehmeks. Lõika kartulid sektoriteks, lao ahjuplaadile ja puista üle kartulimaitseainega.

Pane ribidega koos ahju küpsema (180*C) kui ribidel on küpsetusaega jäänud veel 25 minutit.

Ürditipi jaoks sega kõik koostisosad (hapukoor ja maitseained) kokku.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.