Mangovaht

  • Ettevalmistusaeg: 30min ,  Küpsetusaeg: 1h
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Mangopüreed
     300 g
  • Vahukoort
     200 ml
  • Vanillsuhkrut
     2 tls
  • Želatiinipulbrit
     1 tls

Kaunistamiseks

  • Granaatõunaseemneid
     
  • Kookoshelbeid
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pehme ja suus sulav mangovaht sobib suurepärase õhtusöögi lõpetuseks või eraldi nautimiseks.

Pane želatiinipulber 2 sl külma vette likku.

Vahusta vahukoor suhkruga kergelt vahtu ja sega hulka mangopüree.

Sulata želatiin veevannil, jahuta mõni minut. Nirista želatiinisegu teiste ainete hulka, samal ajal segades.

Vala magustoidupokaalidesse ja aseta külmkappi tarduma.

Kaunista magustoit granaatõunaseemnete ja kookoshelvestega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.