Mandli-kookosebatoonid šokolaadiglasuuriga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Vali kogus

Põhi

  • ICA mandlijahu
     200 g
  • I Love Eco kookoslaaste
     100 g
  • Rimi Planeti kookosõli
     230 g
  • Suhkur
     150 g

Glasuur

  • Piimašokolaadi
     200 g
  • Vahukoor
     80 ml
  • Rohelisi pistaatsiapähkleid
     50 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitsev mandli-kookosebatoon šokolaadiglasuuriga on nii maitsev, et kõik lähedased soovivad kindlasti Sinu käest retsepti! Ära siis ole kade ja jaga seda nendega.

Sega kookoslaastud mandlijahu ja suhkruga.

Sulata kookosõli ja sega pähklijahu sisse.

Pressi segu tugevasti vormi sisse. Kui kookosõli jahtub, muutub see jälle kõvaks ja hoiab kogu massi koos.

Sulata veevannis šokolaad koos vahukoorega ja vala segu pähklimassile.

Puista mass pistaatsiapähklitega üle ja pane vähemalt 1 tunniks külmkappi jahtuma. Veelgi parem, kui segu seisab üleöö, et šokolaad läbinisti kõvaks muutuks. Seejärel lõika batoonisuurused tükid.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.